Ahad, 10 Julai 2011

GENG BLOG PINK [Kartun itu!]


ASSALAMUALAIKUM KEPADA RAKAN-RAKAN BLOGGER YANG DISAYANGI.

QUEENPINK MERUPAKAN AHLI GENG BLOG PINK DAH LAMA TIADA SEGMEN UNTUK AHLI GENG BLOG PINK QUEENPINK PERNAH BUAT ENTRI Segmen: Aku & Drama Korea YANG DIANJURKAN OLEH MIMI PEONY

KALI INI,QUEENPINK NAK BUAT ENTRI SEGMEN GENG BLOG PINK [Kartun itu!] APA KARTUN-KARTUN YANG MENARIK PERHATIAN QUEENPINK KETIKA KECIL-KECIL DULU? QUEENPINK SUKA TONTON KARTUN AKSI WALAUPUN QUEENPINK SEORANG YANG LEMAH LEMBUT.HEHE..JOM KITA IMBAS KEMBALI KARTUN-KARTUN KEGEMARAN QUEENPINK DARI DULU SAMPAI SEKARANG.

1) TRANSFORMERS


QUEENPINK SUKA TONTON KARTUN TRANSFORMERS.KENDERAAN YANG BERUBAH MENJADI ROBOT MENENTANG KEJAHATAN.OPTIMUS PRIME SENTIASA MENJADI HERO DARI DULU SAMPAI SEKARANG.MINGGU LEPAS,QUEENPINK MENONTON FILEM TRANSFORMERS 3 DARK OF THE MOON.


QUEENPINK ADA BUAT ENTRI MENGENAI TRANSFORMERS 3 DARK OF THE MOON.KLIK SINI

2) THUNDERCATS


THUNDER...THUNDER...THUNDERCATS...PEDANG MULA MEMANCAR DAN MENUNJUKKAN KUASA.THUNDERCATS MEMBERI NOSTALGIA KEPADA QUEENPINK.SEKARANG ADA SIRI THUNDERCATS 2011 AKAN DITAYANGKAN DI SALURAN CARTOON NETWORK.3) TOM DAN JERRY


SEEKOR KUCING YANG BERNAMA TOM DAN TIKUS BERNAMA JERRY.GELAGAT DAN KALETAH KEDUA-DUA HAIWAN  INI YANG SENTIASA MENCUIT HATI QUEENPINK.

4) MICKEY MOUSE


KARTUN KEGEMARAN DARI DULU SAMPAI SEKARANG.MICKEY MOUSE BERSAMA TEMAN HIDUPNYA,MINNIE MOUSE.QUEENPINK SUKA MELIHAT KAWAN-KAWAN MICKEY MOUSE IAITU GOOFY BERSAMA ANJINGNYA,PLUTO.SELAIN ITU,DONALD DUCK DAN PASANGANNYA DAISY.
5) DORAEMON


QUEENPINK SUKA DORAEMON KERANA DALAM POKET KECIL DORAEMON ADA PELBAGAI BARANG ATAU ALAT YANG BOLEH MEREALISASIKAN IMPIAN SETIAP ORANG.NOBITA,SIZUKA,GIANT DAN SUNEO SENTIASA BERSAMA DORAEMON.


NAK MENANG RM 1000 SETIAP MINGGU,KLIK SINI
NAK KERETA AUDI 5,KLIK SINI

1 ulasan:

aJa berkata...

wahhh..byknye katon die suke ek..
hehehe..

* troskan menyokong GBP !!!