Isnin, 9 April 2012

BERMINAT UNTUK MODELLING?

ASSALAMUALAIKUM....

ANDA MINAT UNTUK MODELLING? QUEENPINK INGIN KONGSIKAN KEPADA ANDA SEMUA SEBUAH AKADEMI YANG BOLEH MEMBANTU ANDA MENGASAH BAKAT DALAM BIDANG MODELLING.ANDA KENAL SITI MURNI ABDUL AZIZ? DIA MERUPAKAN SEORANG PENYAMPAI BERITA,PENGACARA DAN WARTAWAN YANG BEKERJA DI RTM1.


WANITA YANG MEMAKAI TUDUNG UNGU IALAH SITI MURNI ABDUL AZIZ ATAU KAK UNI.CANTIK KAN.BELIAU PERNAH MENJADI DUTA BUTIK MAMA.


BARI-BARU INI QUEENPINK SERTAI SATU BENGKEL YANG DIANJURKAN OLEH EMPAYAR SITI MURNI(ESM).BENGKEL INI SANGAT MENARIK.BANYAK ILMU DITUNTUT SEPANJANG 1 HARI SERTAI BENGKEL INI.UNTUK MAKLUMAN SEMUA MODEL-MODEL YANG ANDA KENAL DI LUAR SANA KEBANYAKANNYA DATANG DARIPADA ESM.AKADEMI INI MEMBERI PELUANG KEPADA SEMUA TALENT UNTUK ASAH BAKAT DALAM BIDANG MODELLING DAN MENINGKATKAN KEYAKINAN DIRI.ANDA AKAN DIAJAR BAGAIMANA UNTUK CATWALK DALAM RUN AWAY SHOW DAN TEKNIK POSE YANG BETUL SEMASA PHOTOSHOOT.DITAMBAH DENGAN SESI MOTIVASI YANG MENGAJAR ETIKA DAN DISIPLIN SEBAGAI SEORANG MODEL TERUTAMA SEKALI MODEL BERTUDUNG.KALAU ANDA RAJIN,SERTAI LA BEBERAPA SESI.MAKLUMAT LANJUT BOLEH REFER PAGE ESM


APA LAGI? JOM JOIN ESM UNTUK TIMBA ILMU DAN PENGALAMAN DALAM BIDANG MODELLING SERTA MENAMBAH SELF-CONFIDENCE LEVEL DALAM DIRI ANDA.SEKARANG ESM SEDANG MENCARI MODEL TUDUNG ESM.BOLEH TENGOK KOLEKSI TUDUNG ESM DI SINI4 ulasan:

ranjan berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
ranjan berkata...

A very well-written post. I read and liked the post and have also bookmarked you. All the best for future endeavors
IT Company India

cik_zetty berkata...

auchhh... kite rendah, taleh nak join bengkel modelling wuwuuu~

Tanpa Nama berkata...

macam mana nak join eh ?