Sabtu, 21 April 2012

PROMOSI SOY COLLAGEN PREMIUM NURBEAUTYLINE


2 Kotak - RM50
Harga Biasa -RM72

Assalamualaikum...

Adakah anda mahu memiliki kulit yang lebih muda, cerah dan sekata?
Soy collagen ialah jawapannya. Minuman yang diformulasikan daripada kombinasi soya dan kolagen boleh melawan garis-garis halus yang timbul, kedut,kulit kusam dan tidak sekata yang berpunca dari umur yang meningkat, stress, pencemaran terdedah kepada cahaya matahari dan lain-lain faktor merosakkan kulit anda.

Formula asli ini akan mengembalikan keanjalan kulit anda dalam masa 3 minggu untuk melawan tanda penuaan dan kulit pra-matang disamping secara perlahan-lahan memutihkan dan melembutkan kulit. Hasilnya kulit anda akan kelihatan lebih sihat dan lebih cerah. Minuman ini sesuai untuk wanita semua peringkat umur. Sangat sesuai untuk wanita yang mengandung dan juga sesuai untuk LELAKI.

Soy Collagen Premium Quality ini terdapat dalam 1 perisa iaitu asli soya sahaja, terdiri daripada gabungan soya organik, kandungan marin kolagen yang tinggi dan diperkaya dengan 16 vitamin mineral. Produk ini memberikan pengguna kulit, rambut serta kuku yang sihat dan cantik.

Minuman Soy Collagen :
* Formula melambatkan penuaan
* Formula anti penuaan yang cepat dan mudah
* Rasa sihat dan kelihatan muda

Produk ini mengandungi 2 ramuan utama:

* Soya
Berfungsi sebagai bahan semulajadi untuk memulihkan dan melembutkan kulit. Ia juga membantu mengurangkan paras kolestrol dan suhu badan dan memberi tenaga yang diperlukan oleh tubuh kita.

* Kolagen
  Kolagen ialah bahan semulajadi yang mengeluarkan cecair dalam tubuh kita untuk membekalkan struktur kepada organ yang berbeza. Kolagen memainkan peranan untuk  menjadikan kulit kita kelihatan sihat, muda, lembut dan sekata. Berpunca dari faktor-  faktor seperti peringkatan usia proses pengeluaran kolagen berkurangan dalam tubuh    kita. Dengan kolagen hasilnya garis-garis halus dan kedut-kedut akan berkurangan dan penampilan wajah yang sihat. Penggunaan secara konsisten mengikut dos yang dicadangkan akan mengekalkan kesihatan dan wajah yang muda dan kulit yang sihat. Sekaligus menghalang proses pengeluaran kedut-kedut dan garis-garis halus yang baru.
..
Penyediaan :
Masukkan satu paket soy collagen ke dalam air suam, kacau dan minum terus untuk mendapat khasiat maksimum soy collagen yang mengandungi vitamin dan protein.
Saranan: 2 kali sehari: sebelum sarapan dan sebelum tidur.

1 kotak = 10 paket

Jika berminat hubungi Roszaliza binti Abdul Nyzam

Email : roszalizas@yahoo.com
No Telefon : 011-29292581
BAGAIMANA HENDAK MEMBELI?

BANK IN RM50 ke akaun di bawah:

BANK MAYBANK
-----------------
No Akaun: 106026102420
Nama: ROSZALIZA BINTI ABDUL NYZAM
Email: roszalizas@yahoo.com

Selepas bank in, SILA SMS ke no ini 011-29292581 CIK ROSZALIZA:
- Berikan NAMA, ALAMAT dan PHONE Number
- Maklumat bayaran (masa bayaran)
PS: Pesanan anda akan diuruskan secepat mungkin (dalam 1 hari). Produk akan diposkan. (pos laju)


0 ulasan: