Ahad, 29 Mei 2011

INGIN KELIHATAN CANTIK DAN RAMPING SEPERTI QUEENPINK

Assalamualaikum kepada rakan-rakan blogger sekalian.


QUEENPINK nak kongsi salah satu rahsia QUEENPINK untuk kelihatan cantik dan ramping.
QUEENPINK minum Bio Protein.
Kuruskan Badan dengan SEGERA Dengan Minuman Berprotein Tinggi  • Kebanyakan pakar pelangsing badan mencadangkan diet berprotein tinggi untuk pengurangan berat badan yang lebih cepat dan berkesan.Gantikan 1 atau 2 santapan sehari dengan Bio-Protein.Hanya tambahkan 1-2 sudu ke dalam sebarang minuman panas atau sejukseperti susu,jus atau smoothie.Goncangkan minuman dalam bekas tertutup untuk minuman protein kocak yang lazat serta berkhasiat.
QUEENPINK selalu minum Bio-Protein ketika sarapan dan makan malam.Bermakna 2 kali sehari.Amalkan setiap hari.Insyaallah anda akan ramping dan cantik seperti QUEENPINK.QUEENPINK tegaskan kena amalkan SETIAP HARI minum Bio-Protein ini..Jika anda tak mengamalkan mana-mana petua untuk cantik ke,kurus ke,anda tak berjaya dan ternyata anda malas.Tanpa USAHA,kita tak akan dapat berjaya dalam apa jua yang kita nak.Betul tak cakap QUEENPINK?

PROTEIN memastikan Seisi Keluarga Kekal Sihat,Menawan dan Langsing
  • Protein isolat soya dan dadih(susu) yang berkualiti premium untuk kombinasi kesemua asid amino perlu dan tidak perlu yang sempurna.
Ada pelbagai khasiat PROTEIN.Di antaranya ialah : 
  • Meningkatkan tahap serotonin untuk menentang tekanan serta kesan mudaratnya terhadap kesihatan.
  • Sumber asas yang penting untuk kanak-kanak membesar lebih tinggi dan bukannya gemuk.Membina daya ketahanan terhadap tekanan,keletihan fizikal dan mental untuk membantu anak-anak anda lebih berjaya di sekolah!
  • Membekalkan asid amino perlu untuk wanita menyusu supaya segera sembuh selepas melahirkan anak dan memperolehi semula bentuk badan asal dengan lebih awal.
  • Protein penting untuk penjanaan kolagen yang mengalakkan kulit yang sihat,berseri,lembut dan bebas daripada kedutan.

HARGA PROMOSI PRODUK BIO PROTEIN-RM38.00
PEMBELIAN KEDUA-RM 28.00


JIKA BERMINAT DENGAN PRODUK BIO-PROTEIN INI,BOLEHLAH HUBUNGI QUEENPINK DI TALIAN 011-292925811 ulasan:

umiliza989 berkata...

jom join sini
http://norliza989.blogspot.com/2011/06/fb-vs-nextcubes.html