Khamis, 13 Februari 2014

RESTORAN GOBANG MAJU PATIN TEMPOYAK

 

Jika anda pergi ke Temerloh Pahang, sila berkunjung ke Restoran Gobang Maju Patin Tempoyak untuk menikmati patin masak tempoyak.Restoran ini terletak bersebelahan stesyen minyak ESSO Temerloh. Waktu operasi adalah seperti berikut: ISNIN, SELASA, RABU, SABTU dan AHAD (12.00 tgh – 12.00 mlm) JUMAAT (2.00 ptg – 12.00 mlm), KHAMIS ( cuti / tutup ). Sebarang pertanyaan atau tempahan boleh hubungi RIZAL di talian berikut 019-956 9696.Tagline restoran ini " Anda order kami masak panas & pedas. "The BEST Patin Tempoyak In The Town" 

 p/s : Pemilik restoran ini anak jiran Queenpink masa Queenpink sewaktu kecil.Adik dia "rodong koi".Hehe.Jemputlah datang ke Restoran Gobang Maju Patin Tempoyak.Masakan Ikan Patin Tempoyak yang paling sedap di Temerloh Pahang.

1 ulasan:

Papa-NtiQ berkata...

Cakap pasal Gobang Maju Ikan Patin, gulai dia memang berselera dan sapa2 yang tak pernah makan ikan patin pasti menagih. Saya selalu singgah cawangan kuantan sebab anak belajar kat sana. Wajib!
Saya baru jer upload gambar2 masa gi sana dlm www.blogmakanbest.blogspot.com jadi kalu senang2 tu jenguk la yer blog saya sebab dalam tu ckp pasal makan, makan dan makan jer 100%. Kalu minat bolih follow yer TQ TQ