Ahad, 14 Ogos 2011

AWET MUDA DENGAN AIR SUAM
  • AIR SUAM SINGKIR TOKSIN

MAKANAN YANG DIMAKAN,UDARA YANG DISEDUT DAN SOLEKAN PADA WAJAH BOLEH MENYEBABKAN BADAN KITA MENGUMPUL TOKSIN.APATAH LAGI JIKA  MEROKOK.CARA MENGELUARKAN TOKSIN IALAH DENGAN MINUM AIR SUAM.TOKSIN AKAN MUDAH DIKELUARKAN MELALUI PERPELUHAN DAN SISTEM PEMBUANGAN.
  • AIR SUAM MEMBANTU BUAH PINGGANG

BUAH PINGGANG BEKERJA SEPANJANG HARI “MEMBERSIHKAN” AIR YANG DIMINUM.BAYANGKAN KITA MINUM AIR KOPI YANG BERWARNA HITAM.
TETAPI APABILA MEMBUANG AIR KECIL,CECAIR YANG DIKELUARKAN BUKAN BEWARNA HITAM SEBALIKNYA LEBIH JERNIH DARIPADA ITU.KE MANAKAH WARNA ITU PERGI? INI MENUNJUKKAN BUAH PINGGANG TELAH “MEMBERSIHKAN” AIR KOPI ITU.MINUM BANYAK AIR SUAM BOLEH MEMBANTU BUAH PINGGANG MERINGANKAN SEDIKIT TUGASNYA.TANPA AIR SUAM,BUAH PINGGANG PERLU BEKERJA LEBIH KUAT DAN CEPAT MEROSAKKAN ORGAN PENTING TERSEBUT.
  • AIR SUAM MELEMBUTKAN KULIT

MINUM BANYAK AIR SUAM DAPAT MEMBANTU MELEMBUTKAN KULIT TUBUH.
AIR SUAM IBARAT LOSEN DARI DALAM TUBUH UNTUK MEMBERIKAN KULIT YANG LEMBUT SERTA MULUS.ORANG YANG KURANG MINUM AIR SUAM MENDAPATI MASALAH KEKERINGAN KULIT SEHINGGA AKHIRNYA KULIT KELIHATAN TUA SEBELUM WAKTUNYA.
  • AIR SUAM MENCERDASKAN OTAK

TUBUH KITA MEMERLUKAN AIR YANG BANYAK UNTUK MELANCARKAN ORGAN PENTING.TANPA AIR YANG CUKUP,TUBUH MENDAPAT KURANG OKSIGEN.KEKURANGAN OKSIGEN DALAM TUBUH AKAN MENYEBABKAN KITA CEPAT LETIH DAN MENGANTUK.MINUM AIR SECUKUPNYA UNTUK MENCERGASKAN TUBUH SEKALIGUS MENCERDASKAN OTAK.OTAK YANG CERDAS DAPAT MENJADIKAN KITA LEBIH SIHAT SEKALIGUS KELIHATAN LEBIH MUDA.
0 ulasan: